Фудбалерка Дуња Гагић из Градишке добила позив за наступ за У15 репрезентацију БиХ (ВИДЕО)

Фудбалерка бањалучког „Спартака“ Дуња Гагић из Градишке добила је позив селектора У15 репрезентације БиХ Илије Луцића за учешће у десетодневном кампу у Тренинг центру у Зеници.

Камп почиње у четвртак, 28. септембра а Гагићева ће мати прилику да се избори за наступ у репрезентативном тиму за утакмице које ће на стадиону „Радника“ у Хаџићима бити одигране од 2. до 7. октобра.

У понедјељак 2. октобра женска селекција У15 репрезентације БиХ одиграће утакмицу против репрезентације Словачке, 4. октобра састају се са Андором, а 7. октобра играју против Бугарске.

Дуња Гагић фудбал је почела да игра већ у четвртој години, тренирала је са дјечацима у градишким клубовима „Козара“ и „Старс“, а тренутно са бањалучким „Спартаком“ наступа у Женској премијер лиги БиХ.

Гостујући у јутарњем програму РТВГ, Дуња је рекла да планира да се професионално бави фудбалом, а коментаришући предстојеће репрезентативне утакмице истакла је да се нада да ће се представити добрим играма и да очекује побједе у сва три меча.

М. Малешевић

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=GcVr_AEdAPk[/embedyt]

Share With: