Top lista

Top lista za 30.01.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Uspješna godina za karatiste “Nitena”

Karatisti Kluba borilačkih vještina „Niten“ Gradiška ove godine učestvovali su na 17 takmičenja i osvojili 190 medalja.

Trener Nevena Kutić, gostujući u programu Radio Gradiške, rekla je da je bilo dosta turnira kao i svake godine, republička i državna prvenstva za djecu, za kadete, juniore, U 21 i seniore.

Ona je posebno naglasila rezultat seniora koji su na republičkom prvenstvu osvojili 5 medalja, dva zlata, dva srebra i jednu bronzu i u generalnom plasmanu zauzeli treće mjesto, kao i državno prvenstvo gdje su osvojili po jedno zlato, srebro i bronzu i u generalnom plasmanu zauzeli 4 mjesto.

Kutićeva je istakla da ih do kraja godine očekuje prvo Balkansko prvenstvo za kadete i juniore i U 21 u Sloveniji na kojem će učestvovati Damjan Golić i kata tim, a nakon toga Svjetska liga mladih u Veneciji gdje će njihov predstavnik biti Đorđe Mališ.

Marija Zjajić karate trenira deset godina. Do sada je osvajala brojne nagrade, a posebno izdvaja medalju za drugo mjesto na državnom prvenstu koju je osvojio kata tim u sastavu: Marija Zjajić,  Ivana Šukalo i Marina Gugunović.

Damjan Golić u klubu „Niten“ trenira nešto više od godinu dana i do sada je osvojio oko 15 medalja. Drago mu je što će učestvovati na Balkanskom prvenstva i očekuje dobar nastup.

Đorđe Mališ trenira karate 8 godina i ima već 31 medalju. Sam je izabrao karate i tri puta sedmično trenira, a prije turnira kako kaže treninzi su pojačani. Očekuje uspjeh na predstojećem takmičenju u Veneciji.

U Klubu borilačkih vještina „Niten“ Gradiška trenira oko 100 članova u 5 sekcija. Klub postoji od 1996. godine, a osim karatea treniraju i kobudo.

Share With: