Top lista

Top lista za 30.01.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Tea Kovačević spremna za najveći svjetski turnir ”Little Mo”

Mlada teniserka iz Gradiške Tea Kovačević uskoro putuje na Floridu gdje će učestvovati na prestižnom internacionalnom turniru “Little Mo” koji počinje 6 decembra.

Iako ima samo 9 godina ova mlada teniserka osvojila je preko 40 pehara na raznim takmičenjima i već je pokazala da se radi o vanserijskom talentu što pokazuje i poziv koji je dobila od organizatora ovog prestižnog turnira.

Otac i trener mlade teniserke Marko Kovačević je rekao da je Tea dobila poziv za učešće na jednom od najvećih teniskih turnira na svijetu za djecu do 10 godina što je predstavljalo veliko iznenađenje.

Kovačević je istakao da je Tea jedan od najboljih mladih igrača u Evropi i da je ovaj turnir jedan od najvećih što se tiče kvaliteta, te da na njemu učestvuju najbolji igrači iz svijeta.

On je naglasio da je Tea spremna za ovaj turnir i za sve zahtjeve koji je čekaju na turniru, te da očekuju da će ostvariti dobar rezultat.

„Prije odlaska u SAD Teu ovog vikenda očekuje turnir u Zagrebu, koji će joj biti 40. ove godine što je svakako veliko iskustvo za Teu “, dodaje Kovačević.

Kovačević je istakao da su zbog velikog broja turnira neophodna velika novčana sredstva koje je teško obezbjediti ali da su iz Gradske uprave Gradiška, te brojni gradiški privrednici obećali finansijsku pomoć.

Ova mlada teniserka kaže da očekuje da će ostvariti  dobar rezultat na turninru i da će na najbolji način predstaviti svoj grad i državu.

„Prije petnaest dana sam povećala broj treninga i svaki dan treniram 6 sati dnevno, ujutro vježbam udarce a naveče igram sparing mečeve“, ističe Tea.

Tea naglašava da želi  jednog dana postati najbolja igračica na svijetu, dodajući da su joj uzor u tenisu  Novak Đoković i Serena Vilijams.

Share With: