Bogat sportski vikend

U okviru 13.kola Prve fudbalske lige Republike Srpske ekipa Kozare, sutra 6.novembra biće domaćin Podrinju iz Janje.Utakmica Kozara-Podrinje biće odigrana s početkom u 13 časova i 30 minuta.

Na drugoligaškom Zapadu Jedinstvo iz Žeravice sutra će biti domaćin Ukrini iz Čečave.

U okviru istog, 13.kola, Dubrave će biti gost Slogi u Srpcu. Obje utakmice počinju u 13 časova i 30 minuta.

I na Regionalnom zapadu igra se 13.kolo. Lijevče će u Novoj Topoli sutra biti domaćin Slogi iz Saničana, dok će ekipa 13.Skojevki iz Grbavaca biti gost Plamenu iz Donjeg Vodičeva.

U nedjelju, 7.novembra biće odigrane utakmice 12.kola Područne lige Gradiška iz kojeg izdvajamo derbi u Turjaku između domaće Kozare i Sloge DIPO iz Gornjih Podgradaca.

U okviru futsal lige Republike Srpske gradiška Boračka biće domaćin Radnik Sitiju iz Bijeljine.Ovaj meč 2.kola biće odigran u gradiškoj Areni s početkom u 19 časova i 30 minuta.

U okviru Prve rukometne lige Republike Srspke Kozara će u Gradišci dočekati Mladost iz Banja Luke. Ovaj meč 8.kola biće odigran u Areni s početkom u 18 časova.

Odbojkaći Gradiške sutra, 6.novembra gostovaće u Bijeljini kod ekipe Radnik 2, u okviru 6.kola Prve lige Republike Srpske.

Na teren će sutra i košarkaši gradiške Kozare.Oni će u okviru 4.kola Prve lige Republike Srpske biti gost Prijedor Spartaku.Utakmica u Prijedoru igra se s početkom u 19 časova.

S.Borjanović

Share With: