Дозвољено присуство публике на фудбалским стадионима

Такмичарска комисија Фудбалског савеза Републике Српске дала је сагласност за одигравање утакмица м:тел Прве лиге, Других и Регионалних лига, као и осталих лига под ингеренцијом овог саваза, уз присуство публике на свим стадионима у Републици Српској.

На данашњој телефонској сједници Такмичарске комисије Фудбалског савеза Републике Српске разматрана је могућност одигравања утакмица уз присуство публике, а на основу закључка Владе Републике Српске – Републичког штаба за ванредне ситуације, којим се дозвољавају такмичарске активности спортских организација и спортиста уз присуство публике и уз строго придржавање мјера прописаних од стране Института за јавно здравство Републике Српске.

Чланом 6. наведеног закључка ове активности се спроводе уз пуну одговорност организатора за строго спровођење мјера прописаних од стране Института за јавно здравство, стога ће Фудбалски савез клубовима доставити ревидирани “КОВИД-19, план мјера”, који су дужни у потпуности примјењивати, саопштено је из Фудбалског саваза Српске.

М.Малешевић

Share With: