Top lista

Top lista za 26.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Sjednica Skupštine grada u utorak, 25. maja

Peta redovna sjednica Skupštine grada Gradiška biće održana u utorak, 25. maja, u velikoj sali Kulturnog centra.

Na dnevnom redu je ukupno 19 tačaka, među kojima je Izvještaj gradonačelnika o radu u organima preduzeća koja obavljaju komunalne djelatnosti, „Vodovoda“, „Gradske čistoće“ i „Toplane“, te izvještaji o poslovanju ovih preduzeća za prošlu godinu.

Pred odbornicima će biti i informacije o stanju u poljoprivredi, stanju u oblasti šumarstva i lovstva i oblasti kulture na području Gradiške u 2020. godini, kao i Informacija o radu Pravobranilaštva Republike Srpske za prošlu godinu.

Na dnevnom redu su prijedlozi odluka o kreditnom zaduženju grada Gradiška i davanju garancija komunalnom preduzeću „Gradska čistoća“, te prijedlozi odluka o mjesnim zajednicama  na podučju Gradiške, raspisivanju izbora u mjesnim zajednicama i određivanju visine naknada za rad predsjednicima Savjeta mjesnih zajednica.

Odbornici će razmatrati i projedloge Odluke o umanjenju zakupnine gradskog građevinskog zemljišta Privrednom društvu „Gradiška tržnica“ i odluka vezanih za izmjene regulacionih planova.

Na dnevnom redu su prijedlozi akata iz oblasti imovinsko-pravnih odnosa, razriješenja i imenovanja i odbornička pitanja.

M.Malešević

Share With: