U Banjaluci sutra krajiški derbi „Borac“ – „Kozara“

U okviru 22. kola Prve lige Republike Srpske, fudbaleri gradiške „Kozare“ sutra gostuju kod ekipe „Borca“ u Banjaluci.

Ovo je posljednje kolo prije diobe Prve lige, na ligu za prvka i ligu za opstanak. „Kozara“ je trenutno peta na prvenstvenoj tabeli jer je u proteklom kolu savladala ekipu „Željezničar sport tima“ i tako obezbjedila takmičenje u ligi za prvaka, pa sutra bez rezultatskog pritiska gostuju kod prvoplasirane ekipe prvenstva.

Krajiški derbi biće odigran na gradskom stadionu u Banjaluci sa početkom u 16 časova.

U okviru 22. kola Druge lige „Zapad“, lider prvestva Druge lige „Jedinstvo“ iz Žeravice u nedelju od 11 časova dočekuje ekipu „Proletera“ iz Teslića, dok će „Dubrave“ istog dana u 16 časova ugostiti „Slogu“ iz Srpca.

Fudbaleri „Lijevča“ iz Nove Topole, u okviru 22. kola Regionalne lige „Zapad“, sutra na svom stadionu u 16 časova  dočekuju banjalučki „Naprijed“.

Za vikend će biti odigrane i utakmice Područne i Opštinske lige Gradiška.

U 18. kolu Područne lige u nedelju od 16.30 časova sastaju se: „Mladi Krajišnik“ – „13 Skojevki“, „Kalemi“ – „Borac“ Maglajani, „Torpedo“ – „Potkozarje“, „Sloga DIPO“ – „Župa“, „Tamaris“ – „Biseri“ i „Kozara“ Turjak – „Sloboda“. Slobodna je ekipa „Omladinca“.

U 16. kolu Opštinske lige sutra od 16.30 časova sastaju se „Bratstvo“ Orahova – „Obradovac“ i „Bratstvo“ Kozinci – „Ratar“, a u nedelju u istom terminu „Jablanica“ – „Romanovci“, „Polet“ – „Laminci“ i „Mladost“ – „Vilusi“. U ovom kolu slobodna je ekipa „Barca“ iz Mašića.

U  okviru 5. kola Prve lige fubalske Republike Srpske za žene, fudbalerke “Jedinstva” iz Žeravice u nedjelju dočekuju ekipu “Boraca” iz Šamca.

Utakmica će biti odigrana na terenu sportskog centra “Drago Kovačević” u Žeravici sa početkom u 16 časova.

Share With: