Za vikend izložba pasa “Kozara 2019”

Šampionat BiH u ljepoti pasa svih rasa “Kozara 2019” biće održan sutra 13. i u nedjelju 14. aprila u Gradišci i Kozarskoj Dubici.

Predsjednik skupštine Kinološkog udruženja “Gradiška 96”, Nebojša Švraka rekao je da su u Gradišci 13. aprila na stadionu Fudbalskog kluba “Dubrave” u Dubravama planirane dvije Državne izložbe pasa “CAC BiH Gradiška 2019.” i tri specijalizovane izložbe. On je dodao da je u Kozarskoj Dubici, 14. aprila na terenima Sportskog centra “9. januar” planirana Međunarodna izložba “CACIB Kozarska Dubica 2019.”.

“Na stadionu “Dubrave” u 10 časova počeće prva CAC 1 izložba, a sljedeća, CAC 2 je u 15 časova. U međuvremenu biće održana specijalozovanaizložba kangala, rase koja je skoro priznata, zatim rase kane korso koju će suditi sudija iz Italije Lorenco Đulijano. Treća specijalka su  terijeri sekcija bul koju će suditi sudija iz Kanade Davn Deli” rekao je Švraka.

Organizatori Šampionata BiH u ljepoti pasa svih rasa “Kozara 2019” su Kinološko udruženje “Gradiška 96”, Kinološko društvo “Dub dog” i Kangal klub ex YU uz podršku kinoloških saveza Republike Srpske i BiH.

Share With: