Turnir „Bravo“ otvara „Gradiško ljeto 2019.“

Otvaranjem turnira u malom fudbalu “Bravo” 2019. godine ispred Srednje stručne i tehničke škole Gradiška večeras u 20 časova i 30 minuta počeće program “Gradiškog ljeta 2019.”

Stručni saradnik u Turističkoj organizaciji Gradiška, Danka Mirjanić, rekla je da će otvaranjem ovog turnira publika u narednih 15 dana moći da uživa u sportu.

Govoreći o programu “Gradiškog ljeta 2019.” Mirjanićeva je najavila izložbu oldtajmera naredne sedmice, kao i brojne manifestacije za djecu.

“Gradiško ljeto će trajati naredna tri mjeseca, dok je najveći broj događaja u julu mjesecu”, rekla je Mirjanićeva i dodala da će završna aktivnost biti Likovna kolonija od 24. do 30. avgusta.

Oragnizatori “Gradiškog ljeta 2019.” su Turistička organizacija, Zavičajni muzej, Kulturni centar, Narodna biblioteka i udruženja građana, a generalni pokrovitelj je gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić.

Sinoć  su izvučene grupe i termini odigravanja za četvrti Međunarodni turnir u malom fudbalu JELEN KUP – „BRAVO“ 2019 Gradiška.

Turnir se igra po sistemu „grupa za dan“. Iz svih grupa u fazu eliminacije prolaze prve dvije najbolje plasirane ekipe i dvije najbolje trećeplasirane ekipe.

Na turniru će snage odmjeriti 28 ekipa.

Share With: