Održana pred premijera predstave „Emigranti“ Gradskog pozorišta Gradiška

Sinoć je u Gradišci održana pred premijera predstave  “Emigranti”,  Gradskog pozorišta Gradiška koja će  biti premijerno odigrana večeras, u 20 časova u Kulturnom centru Gradiška. Predstava je rađena po tekstu Slavomira Mrožeka, a uloge tumače Admir Mešić i Zlatan Vidović, koji potpisuje i režiju.

Direktor Gradskog pozorišta Gradiška Draško Vidović rekao je da su pristuni mogli vidjeti jedan kvalitetan glumački zadatak na ogromnom profesionalnom nivou te da  predstava  na trenutke izaziva smijeh ali i tugu  u pojedinim situacijama. Tom prilikom Vidović je pozvao publiku da prisustvuje premijeri i dodao da je  broj mjesta ograničen na 60  jer se ova predstava izvodi kamerno.

“Za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju repriza će biti održana 26. i 29. juna a karte će biti u prodaji na biletarnici Kulturnog centra od sljedeće sedmice”,dodao je Vidović.

Režiser i glumac Zlatan Vidović istakao je da je ovo njegova treća režija u Gradskom pozorištu u Gradišci  i da  po prvi put glumi i režira u jednoj predstavi. “Zadovoljstvo je bilo raditi na ovoj predstavi ali i zahtjevno jer je predstava igrana kamerno što znači da se i publika nalazi na sceni” rekao je Vidović i izrazio nadu da će gradiška publika biti jako zadovoljna te  istakao da je ovo jedan pomak u repertoaru  gradskog pozorišta gradiška.

Share With: