Top lista

Top lista za 11.07.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Održana pred premijera predstave „Emigranti“ Gradskog pozorišta Gradiška

Sinoć je u Gradišci održana pred premijera predstave  “Emigranti”,  Gradskog pozorišta Gradiška koja će  biti premijerno odigrana večeras, u 20 časova u Kulturnom centru Gradiška. Predstava je rađena po tekstu Slavomira Mrožeka, a uloge tumače Admir Mešić i Zlatan Vidović, koji potpisuje i režiju.

Direktor Gradskog pozorišta Gradiška Draško Vidović rekao je da su pristuni mogli vidjeti jedan kvalitetan glumački zadatak na ogromnom profesionalnom nivou te da  predstava  na trenutke izaziva smijeh ali i tugu  u pojedinim situacijama. Tom prilikom Vidović je pozvao publiku da prisustvuje premijeri i dodao da je  broj mjesta ograničen na 60  jer se ova predstava izvodi kamerno.

“Za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju repriza će biti održana 26. i 29. juna a karte će biti u prodaji na biletarnici Kulturnog centra od sljedeće sedmice”,dodao je Vidović.

Režiser i glumac Zlatan Vidović istakao je da je ovo njegova treća režija u Gradskom pozorištu u Gradišci  i da  po prvi put glumi i režira u jednoj predstavi. “Zadovoljstvo je bilo raditi na ovoj predstavi ali i zahtjevno jer je predstava igrana kamerno što znači da se i publika nalazi na sceni” rekao je Vidović i izrazio nadu da će gradiška publika biti jako zadovoljna te  istakao da je ovo jedan pomak u repertoaru  gradskog pozorišta gradiška.

Share With: