„Тројка из блока“ по трећи пут у Градишци

Хуманитарна организација „Срби за Србе“ по трећи пут организоваће хуманитарни турнир „Тројка из блока“ у Градишци у недјељу, 15. августа, испред Културног центра са почетком од 19 часова.

Један од организатора турнира Стефан Бабић рекао је гостујући у програму Радио Градишке да је овај догађај до сада имао добар одјек у Градишци и изразио наду да ће и у недјељу Градишка показати спортски и хуманитарни карактер.

„Сва средства која буду прикупљена на турниру намјењена су породици Мирковић из Козинаца која живи у трошној кући која није у њиховом власништву, а за ове радове потребно је око 60 000 КМ“, рекао је Бабић и додао да су током године реализовали активност „Књига из блока“ када је прикупљено 1200 КМ које су утрошене у хуманитарне сврхе.

Учешће на турниру, на коме могу учествовати сви заинтересовани, износи 5 КМ , а према најавама организатора биће постављена кутија за хуманитарни прилог.

Хуманитарна организација “Срби за Србе” од 2005. године прикупила је преко три милиона евра и помогла више од 2.000 породица које живе широм Балкана.

Д. Јанковић

Share With: