Topli radijatori u Gradišci

Iako je sezona grijanja zvanično počela danas, 15.oktobra, IEE Tehnology PJ „Eko Toplana“ Gradiška sa toplom probom počela je 10.oktobra, izjavio je tehnički rukovodilac „Eko Topane“, Ivan Mikulić.

U izjavi za Radio Gradišku  Mikulić je podsjetio da su sa toplom probom počeli 10.oktobra i da su već od 11.oktobra svi korisnici imali redovnu isporuku toplotne energije.

Mikulić je istakao da u narednu sezonu ulaze sa dovoljnim količinama energenta i da korisnici mogu očekivati redovnu isporuku toplotne energije, obzirom da su u ljetnom periodu odrađeni svi neophodni remonti.

„Jedan od značajnijih radova bila je rekonstrukcija multiciklona koja će uticati na kvalitet vazduha, i da je odvajanje dimnih čestica  sada znatno bolje u odnosu na prošlu grijnu sezonu“,pojasnio je Mikulić.

On je naglasio da od ove sezone prelaze na novi način isporuke toplotne energije i da će 24-časovni režim grijanja biti na snazi od početka do kraja grijne sezone i da neće biti vezan za vanjsku temperaturu vazduha.

Mikulić je istakao da je cijena grijanja za 1 300 korisnika ostala ista kao i prethodnih deset godina, za fizička lica 1,65 KM po kvadratnom metru grijne površine, na mjesečnom nivou,  i 138 KM po utrošenom megavat-satu za pravna lica.

Korisnici IEE Tehnology PJ „Eko Toplana“ Gradiška probleme u ispruci toplotne energije mogu prijaviti svakim radnim danom od 7 do 15 časova, na besplatan telefonski broj 080 05 03 06, a nakon 15 časova i vikendom, na brojeve telefona  065 286 289 i 065 947 887 .

S.Vidović

Share With: