Slavko Dunjić ponovo izabran za predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske

Slavko Dunjić izabran je večeras ponovo za predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Gradišci.
On je nakon Izborne skupštine Gradskog odbora Ujedinjene Srpske rekao novinarima da je zadatak svih članova Gradskog odbora da u narednih šest mjeseci rade na omasovljenju članstva. Dunjić, koji je i zamjenik pedsjednika Ujedinjene Srpske i delegat u Vijeću naroda Republike Srpske, rekao je da će u narednih pet dana biti konstituisan i Gradski odbor, koji za sada ima 85 članova koji su izabrani na Izbornoj skupštini.
„Želimo da napravimo program rada za narednu izbornu godinu i da obiđemo sve mjesne zajednice, da vidimo šta je to potrebno građanima i da na osnovu toga kreiramo svoju kampanju za lokalne izbore“, istakao je Dunjić.
Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Natalija Trivić naglasila je da je gradski odbor u Gradišci jedan od najaktivnijih odbora ove stranke u Republici Srpskoj. Trivićeva je čestitala na izboru novim članovima Gradskog odbora i reizabranom predsjedniku Slavku Dunjić, kome je čestitala i za dosadašnji uspjeh i rezultate u političkom djelovanju u Gradišci i Republici Srpskoj.
„Gradski odbor Ujedinjene Srpske u Gradišci pokazaće svoju snagu i u narednom periodu, a ubijeđena sam da će na lokalnim izborima naredne godine ostvariti do sada najbolji rezultat“, dodala je Trivićeva.
Ona je istakla da je cilj Ujedinjene Srpske da se snažno razvija Republika Srpska, što su prepoznali članovi i simpatizeri ove stranke.
Izbornoj skupštini Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Gradiška prisustvovalo je oko 200 delegata, predsjednik Aktiva žena Ujedinjene Srpske Mirela Kajkut Zeljković, predstavnici stranačkih odbora iz drugih lokalnih zajednica, te pedsjednici gradskih odbora SNSD-a Zoran Adžić, Demosa Vladimir Janković, DNS-a Dane Malešević i povjerenik Socijalističke partije Strahinja Jurišić.
Share With: