Servisne informacije

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa nije bilo krivičnih djela, javni red i mir narušen je u jednom slučaju. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška nisu imali intervencija.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledana su 34 pacijenta. Dežurne su bile doktorice Vanja Nežić i Tanja Pećanac.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa obavljena su tri poroda, rođene su dvije djevojčice i jedan dječak.

Isporuka vode je uredna.

Uredna je i isporuka grijanja. U preduzeću IEE Toplana Gradiška kažu da će sezona grijanja biti produžena, sve dok vremenski uslovi to zahtjevaju, odnosno do porasta dnevne temperature vazduha.

Zbog radova na dalekovodima, trafostanicama i niskonaponskoj mreži danas će dolaziti do kraćih prekida u isporuci električne energije na 10 kilovoltnom dalekovodu Ciglana i trafostanicama: Vid Sladojević, Dubrave 1, Liskovac 2, Tekija, Kozinci 2 Koreja, Seferovci Vakuf, Kijevci 4 Zrnići, Cimiroti i Trošelji 1.

Nakon naglog porasta proteklih dana, vodostaj rijeke Save u Gradišci je trenutno u opadanju. Jutros u 7 časova vodostaj je iznosio 453 cm, saopšteno je iz Protivgradne preventive Republike Srpske.

Share With: