Servisne: Vatrogasci imali tri požarne intervencije

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa  zabilježeno je jedno krivično djelo. Dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su tri požarne intervencije. Juče u 13 časova  i 46 minuta intervenisali su u Dubravama gdje je gorjela slama, u 19 časova i 50 minuta imali su intervenciju u U Ulici Mis A.P. Irbi u Gradišci zbog požara u stanu, a sinoć  u 20 časova i 30 minuta gorjela je kuća u Petrovom Selu.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledan je 31 pacijent. Dežurni  doktori su bili Vanja Nežić i Goran Borjanović.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa obavljena su četiri poroda, rođene su dvije djevojčice i dva  dječaka.

Isporuka vode je uredna.

Uredna je i isporuka grijanja. U preduzeću IEE Toplana Gradiška kažu da će sezona grijanja biti produžena, sve dok vremenski uslovi to zahtjevaju, odnosno do porasta dnevne temperature vazduha.

Zbog radova na dalekovodima, trafostanicama i niskonaponskoj mreži danas će dolaziti do kraćih prekida u isporuci električne energije na trafostanicama: Ratarstvo –uupravna zgrada, Demirača 2, Laminci Rostići, Krajišnik, Jelići Švrake, Trebovljani, Kozinci 6, Berek i Mšići 3.

Share With: