Počela motorijada u Gradišci

Druga gradiška „Motorijada“, koju u okviru „Gradiške jeseni 2019“ organizuje moto klub „Stado“, počela je večeras na platou kod sportske dvorane u Gradišci.

Potpredsjednik moto kluba „Stado“ Gradiška, Marko Matavulj rekao je da je odaziv učesnika dobar te da je na skup stiglo negdje oko 150 motora što predstavlja zavidan broj te da je riječ o međunarodnom moto skupu, obzirom da  okuplja učesnike iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Njemačke i drugih evropskih zemelja.

Učesnik “Motorijade” iz Kozarske Dubice, Ranko Ćuvrk rekao je da je zadovoljan organizacijom te da mu je ovo drugi put da dolazi u Gradišku.

“Ljubav prema motoru pocinje sa rađanjem, prije prvog razred osovne škole i traje do danas odnosno nikad ne prestaje ističe”, Ćuvrk.

Prve večeri sve učesnike i posjetioce  zabavljali su bend  „Tripl šot” iz Gradiške i “Kiler fejs” iz Slovenije.

Za glavni dan motorijade,odnosno sutra u 17 časova planiran je defile svih učesnika kroz grad, a nakon toga slijede bajkerske igre, kao što je takmičenje u sporoj vožnji motora. U večernjim satima planirani su koncerti. Od 20 časova natupiće bend „Miler i prijatelji“, a od 22 časa Dejan Petrović i Big bend.

Share With: