Отворен сајам „Куће Лијевча и Поткозарја“

Сајам „Куће Лијевча и Поткозарја“ одржава се данас на платоу Културног центра Градишка до 15 часова. Сајам организује Туристичка организација града Градишка поводом Славе града Градишка.

Вршилац дужности директора Туристичке организације Валентина Перић рекла је  да је ово трећи сајам ове године и додала да се на Сајму представља 16 произвођача из Градишке и сусједних општина.

Перићева је нагласила да на овај начин исказују захвалност свим произвоћачима који су своје мјесто пронашли у Кући Лијевча и Поткозарја и додала да су, на самом почетку у новембру прошле године кренули са 23 произвођача, а да их сада имају 48.

“Нама је веома драго, јер према информацији коју имамо, управо је наша кућа отворила многа врата пољопривредим произвођачима и омогућила им да своје производе представе и на другим тржиштима“, истакла је Перићева.

На сајму своје производи су представили бројни произвођачи из Градишке као што је „Ђед Нико љути сосеви“, „Фрут Органика“, „Царска љеска“, ППГ “Укус Лијевча“, Пчелињак Гагић, природна козметика „Емили“ и природни сапуни Славице Радуловић.

Г.Влаинић

Share With: