Održan humanitarni turnir “Pikado iz bloka”

U organizaciji humanitarne organizacije“Srbi za Srbe“, juče je u kafe baru „Naš kafić“ u Gradišci održan drugi po redu humanitarni turnir „Pikado iz bloka, za pomoć višečlanim porodicama sa četvoro i više djece.

Turnir je trajao 8 časova,  a na samom turniru je učestvovalo 46 igrača. Prvo mjesto na turniru osvojilo je Saša Vrljanović, drugi je bio Aleksandar Trkulja, kod je treće mjesto osvojio Boris Kerkez.

Ukupno je prikupljeno 1504,85 KM koje će biti uplaćene na račun humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“, koja će i ove godine pomoći jednu višečlanu porodicu sa prostora grada Gradiška.

“Ovo nam je druga akcija u toku ove godine, a prošle godine smo takođe imali dvije humanitarne akcije a to su „Pikado iz bloka“ kao i naš najveći projekat „Trojka iz bloka“ koji planiramo i ove godine da realizujemo kako bismo obezbijedili novčana sredstva za pomoć ugroženim porodicama sa prostora našeg grada. Zahvaljujemo se svim dobrim ljudima, našim sugrađanima, prijateljima kao i svim ostalim ljudima koji su pomogli ovaj događaj”, poručili su iz organizacije „Srbi za Srbe“. 

Pored mnogobrojnih učesnika i donatora, humanitarni projekat „Pikado iz bloka“ podržale su i kompanije „AluProx“ iz Gradiške koja je već nebrojeno puta pomagala događaje organizacije „Srbi za Srbe“ kao i kompanija „Carlsberg Srbija – Lav pivo“.

Share With: