MUP poziva građane na oprez i pomoć pri pronalasku lica u bjekstvu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske poziva građane da obavijeste policiju ukoliko primijete lice sa fotografije koju su objavili, a riječ je o osumnjičenom za ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića.
Građani mogu obavijestiti policiju na besplatni broj 122 ili lično u najbližu policijsku stanicu, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

MUP podsjeća da je to lice u bjekstvu i da je za njim raspisana potjernica.

Iz MUP-a je potvrđeno da je policija uhapsila lica čiji su inicijali E.B. i M.G, osumnjičena da su izvršila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima, kod Banjaluke.

Ta lica osumnjičena su da su sa licem Ž.K, koji je sinoć smrtno stradalo u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela.

Za ova krivična djela osumnjičeno je i lice iz Banjaluke čiji su inicijali B.Đ, koje se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za njim je raspisana potjernica.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Emilio Baldo i Goran Milanović, dok je potjernica raspisana za Benedijem Đukanovićem.

Share With: