Mladi socijaldemokrati organizovali performans povodom Dana grada Gradiška

Organizacija Mladih socijaldemokrata Gradiška organizovala je performans u kome  je učestvovalo 100 mladih članova SNSD-a. Oni su svojim tijelima ispisali naziv „Grad Gradiška“, a nakon toga su pustili 100 balona crvene, plave i bijele boje. Takođe su sugrađanima podijelili razglednice sa motivima Gradiške.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković prisustvovao je performansu gdje je  pozdravio  Mlade socijaldemokrate Gradiške i čestitao im Dan grada.

Predsjednica Organizacije Mladih socijaldemokrata Nevena Rakić rekla je da je ponosna što su mladi SNSD-a učestvovali  u obilježavanja Dana grada Gradiška.

„Mladi socijaldemokrati Gradiška  su ovaj dan uvijek obilježavali, ali ne krijemo zadovoljstvo jer je ovo prvi put da slavimo Dan grada, jer smo taj status nedavno dobili“ dodala je Rakićeva.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Republike Srpske Denis Šulić  rekao je da ova organizacija kako na gradskom, tako i na opštinskom nivou čini sve da život mladih ljudi učini kvalitetnijim.

All-focus

„Moram izdvojiti politiku “ Start up Srpske“ koja  je namjenjena  za zapošlljavanje mladih lica do 35 godina, zapošljavanje najboljih studenata, kao i politiku  Ministarstva na naučno tehnološki razvoj  i visoko obrazovanje a to je prekvalifikacija mladih ljudi, koji bi nakon toga našli posao, sve je to urađerno na inicijativu Mladih socijaldemokrata, a dobili smo podršku rukovodstva SNSD-a i Vlade Republike Srpske“ dodao je Šulić.

Šulić je istakao da će i dalje nastaviti sa kreiranjem politika za mlade ljude, i tako biti društveno korisni širom Republike Srpske.

Organizacija Mladih SNSD-a broji 30 750 članova i zastupljeni su u svim lokalnim zajednicama u  Republici  Srpskoj.

Share With: