Top lista

Top lista za 08.08.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

KP “Vodovod” nastavlja realizaciju velikih projekata

Formiranjem vlasti na nivou BiH biće odblokirana sredstva za brojne projekte među kojima i sredstva za Projekat „Odvodnje i prečišćavanja otpadnih voda Gradiška“.

Direktor Komunalnog preduzeća „Vodovod“ Gradiška, Sandro Zeničanin“gostujući u emisiji“Bilans stanja“ Radio Gradiške istakao je da je riječ o grantu Njemačke razvojne banke i Švicarske razvojne agencije od14,3 miliona evra i izrazio nadu da će sredstva biti operativna do kraja godine kako bi se već na proljeće moglo krenuti u realizaciju pomenutog projekta.

„U sklopu projektnih aktivnosti predviđena je rehabilitacija postojeće kanalizacione mreže, proširenje na prigradska naselja i izgradnja prve faze prečistača otpadnih voda našeg grada“, rekao je Zeničanin i podsjetio da su u proteklom periodu radili detaljne projektne aktivnosti čišćenja i snimanja kanalizacione mreže.On je rekao da će u zimskim mjesecima raditi projekat rehabilitacije kanalizacione mreže.

Komunalno preduzeće „Vodovod“Gradiška je i društveno odgovorno preduzeće.Ovih dana završavaju  klizalište koje će u okviru Zimskog grada biti otvoreno 15.decembra ove godine.

Klizalište u Zimskom gradu za sve posjetioce biće otvoreno do 15.januara 2020.godine.

Share With: