„Gradiško ljeto“-program u junu

Otvaranjem turnira u malom fudbalu “Bravo 2019” 14. juna počelo je “Gradiško ljeto 2019. godine”.

Gostujući u programu Radio Gradiške Boriša Pavlović iz Turističke organizacije Gradiška rekao je da će “Gradiško ljeto” trajati do 30. avgusta 2019. do kada će građani imati priliku da posjete različite sportske, kulturne, muzičke i privredne sadržaje.

“Na inicijativu Gradske uprave u saradnji sa Zavičajnim muzejom, Kulturnim centrom i Narodnom bibliotekom osmislili smo program u naredna dva i po mjeseca koji ćemo ponuditi sugrađanima i turistima”, naveo je Pavlović i izrazio nadu da će svako pronaći nešto za sebe.

Izložba Oldtajmera biće održana u nedjelju, 23. juna od 11 časova u Vidovdanskoj ulici. Brojni izlagači iz različitih zemalja prodefilovaće od Senjaka do centra grada.

Humanitarna manifestacija atelje na otvorenom “Dr Borislav Šokčević” biće organizovana u četvrtak 20. i u petak 21. juna od 12 časova iza zgrade Zavičajnog muzeja uz Savski kej. Slikari iz Gradiške i Banjaluke učestvovaće u programu, a sav prihod namijenjen je za izgradnju gradske česme u Spomen parku posvećene Diani Budisavljević.

U ponedjeljak 24. juna na Ljetnoj bini Kulturnog centra biće izvedeni moderni plesovi i fitnes za najmlađe u organizaciji klubova “Dens step”, “Ritam” i “Lider”.

Šesta Međunarodna štraparijada i druga Regionalna izložba konja biće organizovane 30. juna od 10 časova u Gornjim Podgradcima.

Brojni sadržaji u okviru programa “Gradiško ljeto 2019.” biće nastavljeni tokom jula i avgusta.

Share With: