Gradiškim privrednicima uručene Zahvalnice

Na Svečanoj akademiji održanoj sinoć povodom Dana grada Gradiška,  Zahvalnice za postignute rezultate u oblasti privrede dodjeljene su preduzeću „Tikt manufaktura“ d.o.o., Fabrici stočne hrane”Farmofit” Rapić d.o.o. Gradiška i Zineti  Hotić, vlasnici farme muznih krava.

Preduzeće “Tikt manufaktura” bavi se proizvodnjom dijelova  za mašine putem CNC obrade.

Direktor firme, Krešimir Bodrožić, istakao je firma osnovana 2004. godine i trenutno zapošljava oko 80 radnika.” Od svog osnivanja, preduzeće bilježi stalan razvoj, dosljedno zastupajući i sprovodeći politiku prvorazrednog poslovanja. Upravo su, visok nivo usluge i spremnosti da se u svakom trenutku problemi naših kupaca riješe u veoma kratkom roku i na najbolji mogući način, razlozi zbog kojih nam mnoga preduzeća danas ukazuju povjerenje i nude poslovnu saradnju”, rekao je Bodrožić.

Fotografija Radio Gradiška 98,8 MHz.

Zahvalnica za postignute rezultate u oblasti privrede, sinoć je dodjeljenja Fabrici stočne hrane”Farmofit” d.o.o. RAPIĆ Gradiška. Fabrika je izgrađena po uzoru na tehnologije koje su trenutno u primjeni na području Evrope te predstavlja najsavremeniji pogon te vrste. Direktor Farmofita, Vojislav Rapić rekao je da je Fabrika stočne hrane “ Farmofit” osnovana 2010.godine. ”Bavimo se proizvodnjom stočne hrane za sve vrste domaćih životinja i danas smo količinski najveća fabrika stočne hrane u BiH”, istakao je Rapić.

Fotografija Radio Gradiška 98,8 MHz.

Za postignute rezultate u oblasti privrede, Zahvalnica je dodjeljena i Zineti Hotić, vlasnici jedne od najvećih farmi muznih krava na području Gradiške. Zahvalnicu je primio sin gospođe Zinete, Nedžad Hotić. On je rekao da farma broji oko 70 muznih krava, 50 grla reproduktivnog podmlatka i 50 grla tovne junadi. Devetočlana porodica Hotić godišnje proizvede više od 700.000 litara mlijeka,a plan  im je da povećaju broj muznih krava, odnosno podići godišnju proizvodnju mlijeka na 1.000.000 litara mlijeka.

Share With: