Fudbaleri „Kozare“ poraženi u Zvorniku

Fudbaleri gradiške „Kozare poraženi su u subotu na gostovanju kod ekipe „Drine“ u Zvorniku, rezultatom 1:0.

Nakon odigranog 19. kola Prve lige Republike Srpske, „Kozare“ je peta na prvenstvenoj tabeli sa osvojena 23 boda a u narednom kolu dočekuje „Sutjesku“ iz Foče.

Povezana slika

U 18. kolu Druge lige „Zapad“ oba gradiška drugoligaša juče su ostvarili pobjede na svom terenu.

„Jedinstvo“ je  u Žeravici savladalo „Polet“ iz Broda rezultatom 4:0 i tako zadržalo lidersku poziuciju na prvenstvenoj tabeli, dok je ekipa „Dubrava“ sa 2:0 pobjedila „Vranjak“.

Fudbaleri „Lijevča“ iz Nove Topole, u okviru 18. kola Regionalne lige „Zapad“, poraženi su u subotu na gostovanju kod ekipe „Borca“ u Kozarskoj Dubici, rezultatom 3:1.

Juče je odigrano 15. kolo Područne lige Gradiška, a ostvareni su sljedeću rezultati: „13 Skojevki“ – „Sloga DIPO“ 1:1, „Kalemi“ – „Torpedo“ 1:1, „Biseri“ – Mladi Krajišnik“ 1:0, „Župa“ – „Kozara“ Turjak 0:3, „Borac“ Maglajani – „Omladinac“ 0:4  i „Potkozarje“ – „Tamaris“ 3:0. U ovom kolu slobodna je bila ekipa „Slobode“ iz Donjih Podgradaca.

Na tabeli Područne lige prva je ekipa „13 Skojevki“ sa 30 bodova, „Kozara“ i „Torpedo“ imaju po 29, „Sloga DIPO“ 27, „Omaladina“ 26, a „kalemi su šesti sa 25 bodova.

Proteklog vikenda odigrano je 13. kolo Opštinske lige Gradiška, a ostavreni su sljedeći rezultati: „Vilusi“ – „Ratar“ 0:2, „Poleta“ – „Bratstvo“ Orahova 3:0, „Obradovac“ – „Bratstvo“ Kozinci 1:0, „Laminci“ – „Borac“ Mašići 3:0 i „Romanovci“ – Mladost“ 6:1. U ovom kolu slobodna je ekipa „Jablanice“.

Na tabeli Opštineke lige prvi je „Obradovac“ sa 34 osvojena boda, „Laminci“ su drugi se 32, a treći je „Polet“ sa 30 bodova.

Share With: