Facebook
YouTube
Instagram
Топ листа

ТОП ЛИСТА ЗА 25.3.2023.
Партнери
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Документа

Градишке новине
Sjednica Skupštine opštine Gradiška u četvrtak 28. marta

Dvadesetdruga redovna sjednica Skupštine opštine Gradiška biće održana u četvrtak, 28. marta, u 10 časova u sali za sjednice Skupštine opštine Gradiška.

Na devnom redu su Izvještaji o realizaciji Godišnjeg programa rada Načelnika opštine i opštinske uprave za 2018. godinu, o realizaciji Akcionog plana implementacije Strategije razvoja opštine Gradiška i Plana kapitalnih ulaganja za prošlu godinu, Izvještaj o realizaciji Akcionog plana rodne ravnopravnosti na području opštine Gradiška za period 2018-2020. za 2018. godinu, kao i Izvještaj o realizaciji Omladinske politike za prošlu godinu.

Pred odbornicima će se naći informacije o stanju u oblasti vodosnabdijevanja i odvođenju otpadnih voda na području opštine Gradiška i upravljanju čvrstim otpadom za prošlu godinu, informacija o socijalnoj situaciji, stanju u oblasti veterinarske djelatnosti sa posebnim osvrtom na kretanje zaraznih i parazitskih bolesti životinja na području opštine za prošlu godinu, te informacija o radu Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, područna jedinica Gradiška za 2018. godinu.

Slikovni rezultat za sjednica so gradiska

Odbornici će razmatrati Prijedloge programa mjera za sprečavanje i suzbijanje, eliminaciju i eradikaciju zaraznih bolesti na području opštine za 2019. godinu i mjera sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije za područje opštine Gradiška za 2019. godinu.

Na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke o uspostavljanju saradnje opštine Gradiška sa Gradskom opštinom Palilula u gradu Beogradu u Srbiji, Prijedlog Odluke o usvajanju metodologije za unapređenje rada mjesnih zajednica opštine gradiška, Prijedlog Odluke o dopuni Odluke o organizovanju Javne ustanove „Centar za socijalni rad Gradiška“, o izmjenama i dopuni Odluke o komunalnoj naknadi, o poslovnim zgradama, prostorijama, društvenim domovima, garažama i drugim nepokretnostima u svojini opštine Gradiška, te Prijedlog Odluke o prijedlogu upisnih područja za osnovne škole na području opštine Gradiška.

Pred odbornicima će se naći Prijedlozi odluka o otpisu potraživanja, Prijedlog Odluke o pristupanju izmjeni dijela Regulacionog plana područja zona 1, 4, 5 –Zapadni dio gradske zone Gradiška „Gradiška-zapad“, prijedlozi akata iz oblasti imovinsko-pravnih odnosa, razrješenja i imenovanja, a predviđena su i redovna odbornička pitanja.

Radio Gradiška će direktno prenositi sjednicu Skupštine od 10 časova.

Share With:
Open

close button