Богат спортски викенд у Арени Градишка, погледајте распоред

Девет утакмица и џију-џицу првенство Републике Српске на распореду је овог викенда у Арени Градишка.

Џију-џицу савез Републике Српске у суботу 18. марта са почетком у 10 часова у великој дворани организује првенство Републике Српске у борбама и дуо систему.

 

У суботу 18. марта, у малој дворани од 10.30 часова кадети кошаркашког клуба “Козара“ дочекаће екипу “Макс“, док ће од 13 часова и 30 минута одбојкашице “Козаре“ у посљедњој утамици сезоне дочекати “Приједор“.

Истог дана одиграће се двије сениорске утакмице Друге лиге Републике Српске за кошаркаше. Од 16 часова и 30 минута састају се “Старс баскет“ и “Уна“, док ће од 19 часова и 30 минута снаге одмјерити “Козара“ и “Младост 2“.

Кадеткиње женског кошаркашког клуба “Козара“ у недјељу 19. марта од 10.30 часова играју против “Костајнице“, док ће сениори “Лијевча“ угостити екипу “Младост Булдогс“ од 13 часова и 30 минута.

У великој сали, у недјељу 19. марта, рукометаши “Козаре“ дочекаће прњаворску “Слогу“. Меч почиње у 16 часова и 30 минута.

Пионирке женског одбојкашког клуба “Градишка“ играју против “Балкане“ од 16.30 часова, а у посљедњој утакмици од 19 часова и 30 минута састају се јуниорке кошаркашког клуба “Лидер“ и “Орлови“.

З. Калинац

Share With: