ФК “Лијевче“ организовао ‘’Плаво вече”: Догађају присуствовало више од 500 гостију (ФОТО, ВИДЕО)

Фудбалски клуб ”Лијевче” из Нове Тополе организовао је донаторско ”Плаво вече” у свадбеном салону „Дајмонд Гранд“ у Ровинамa. На традиционалном клупском догађају који је окупио више од 500 гостију сумирана је претходна такмичарска година. Такође, уз помоћ пријатеља и симпатизера клуба обезбјеђена су додатна средства за функционисање тима који је члан Регионалне лиге Републике Српске –Запад.

“Била је ово прилика да се окупе наши многобројни пријатељи, спонзори и донатори, као и бивши играчи клуба, те да се уз пригодно дружење разговара о свим изазовима који су пред клубом у наредном периоду. Фудбалски клуб „Лијевче“ ове године обиљежава 94 године постојања, а сљедећу годину желимо да прославимо на мало другачији начин, још свечаније него сад“, рекао је предсједник клуба Огњен Шмирић.

ФК “Лијевче“ основан је 1929. године, а у својој богатој историји, почетком 21. вијека био је члан Прве лиге Републике Српске.

У клубу је 2021. године са радом почела школа фудбала, коју данас похађа више од 100 дјечака.

Током јесењег дијела сезоне на стадиону ФК “Лијевче” постављени су бетонски стубови, који ће омогућити постављање рефлектора за ноћне утакмице.Из клуба се надају да ће још побољшати услове рада, те да ће реконструисати трибине и да ће добити терен са вјештачком травом.

Клуб из Нове Тополе тренутно заузима седму позицију у Регионалој лиги Републике Српске – Група Запад.

Н.М.

Share With: