„Zlatna plaketa“ direktoru „Protivgradne preventive“

Direktor „Protivgradne preventive Republike Srpske“ Tihomir Dejanović dobitnik je „Zlatne plakete“ za najboljeg poslodavca u prošloj godini, koju dodjeljuje Sindikat poljoprivrede i prehrambene industrije.

Predsjednik ovog sindikata Aleksandar Tomić izjavio je da je ovo šesta godina da se nagrađuje najbolji poslodavac, te da je plaketa i ove godine otišla u prave ruke.

„Pri izboru se vrednuje ukupno stanje u kompaniji, odnos prema radnicima u svim sferama, međuljudski odnosi, produktivnost, kao i saradnja poslodavca i sindikalne organizacije“, rekao je Tomić novinarima u Banjaluci.

Dejanović je naglasio da se nagrada prije svega odnosi na poštovanje radničkih prava i rad sindikata u određenom preduzeću.

On je naglasio da je ovo 50. jubilarna godina postojanja preduzeća, te da je dobijanje nagrade baš u ovoj godini znak da se nalaze na pravom putu.

„Sva radnička prava su ispoštovana. To se ne odnosi samo na redovna primanja, nego i na to da se bavimo podmlađivanjem kadra, zapošljavanjem novih radnika, školovanjem i stipendiranjem omladine, da bismo našu djelatnost podigli na što veći nivo, te da bi poljoprivredni proizvođači u Srpskoj bili što zadovoljniji našim radom“, rekao je Dejanović.

Share With: