Завршен Међународни фудбалски турнир “Лијевче Куп 2023“: Учествовало око 800 малишана

Други Међународни турнир у малом фудбалу за омладинске селекције “Лијевче Куп 2023“ одржан је овог викенда на стадиону у Новој Тополи.

У конкуренцији дјечака 2012. годиште титулу је освојио “Старс“ из Градишке. Код 2014. годишта најбоља је била екипа “Дрим Тим“ из Српца, док је у узрасту малишана 2016. годишта шампионски пехар припао бањалучком “Спартаку“.

Најбоља екипа у категорији 2011. годишта била је “Руданка“, 2013. “Младост“ из Котор Вароша и 2015. “Спартак“ из Бања Луке.

Турнир је организовала Школа фудбала ФК “Лијевче“, а учествовало је 57 екипа и око 800 малишана узраста од седам до дванаест година.

“Изузетно смо задовољни са овогодишњим турниром. Све нас је послужило у ова два дана, и вријеме и расположени дјечаци и дјевојчице. Видјели смо много занимљивих утакмица, лијепих голова, а оно најважније сви су уживали у заједничком дружењу. Потрудићемо се да већ наредне године имамо још већи број екипа и да сљедећи турнир буде још бољи“, рекао је за Радио-телевизију Градишка предсједник ФК “Лијевче“ Огњен Жмирић.

З. Калинац

Share With: