За 120.000 путника више него претходне године

Међународни „Аеродром Бањалука“ пословну годину завршава саобраћајем са око 460.000 путника, што је за 120.000 путника више него претходне године, речено је Срни у овом предузећу.
Из „Аеродрома“ су додали да је раст саобраћаја у континуитету био предуслов за ширење броја дестинација у 2024. години.

„Тако ће путници са бањалучког аеродрома, осим Турске, Туниса, Египта и Грчке, већ од јуна моћи да путују на нове дестинације попут Шпаније, у Барселону, али и да изаберу нека од бројних грчких острва што представља искорак како у понуди, тако и пружању квалитетних услуга путницима и авио-компанијама“, истакли су у овом предузећу.

Нова сезона од априла наредне године ће, како кажу, повезивати Бањалуку и са њемачким градом Баден Баден, који граничи са Француском, Аустријом и Швајцарском, те ће, осим тренутних саобраћања на дестинације Базел, Дортмунд, Брисел, Гетебор, Штокхолм, Меминген, Беч и Београд, понуда летова са бањалучког аеродрома омогућавати путницима шири спектар за реализацију пословних, студијских, туристичких и породичних путовања.

Како би путницима пружио нову и квалитетнију услугу, „Аеродром Бањалука“ реализовао је и пројекте изградње додатних паркинг простора, као и услугу трансферног превоза путника од аеродрома до градова у Републици Српској/БиХ.

„Почетком године почиње са радом фри шоп који ће уз остале услужне садржаје понудити путницима све што им је неопходно приликом путовања“, нагласили су у „Аеродрому Бањалука“.

Share With: