Večeras u Gradišci deseto izvođenje predstave „Kumovanje, ludom radovanje“

Pozorišna predstava „Kumovanje, ludom radovanje“ Gradskog pozorišta Gradiška biće izvedena večeras u 20 časova u Kulturnom centru Gradiška.

Predstavu u kojoj igraju Draško Vidović i Admir Mešić režirao je  Zlatan Vidović, a riječ je o komediji, pozorišnom komadu prepunom humora, koji proizilazi iz odnosa dva kuma. Prvi kum je primjer uspješnih biznismena, političara, koji su školu završili negdje uz put, u kafani,  dok je drugi školovan, pošten, ali se nije snašao u sistemu „novih vrijednosti“.

Direktor Gradskog pozorišta, glumac Draško Vidović rekao je da će ovo biti deseto izvođenje predstave “Kumovanje, ludom radovanje” u Gradišci.

On je naglasio da je predstava na repertoaru već dvije godine i da je dosta uspješna. Osim u Gradišci predstavu su igrali u Banjaluci, Laktašima, Srpcu, Prijedoru, Doboju, Istočnom Sarajevu i drugim gradovima u Republici Srpskoj.

Vidović je pozvao građane željne humora i smijeha da večeras pogledaju predstavu.

Glumci Gradskog pozorišta Gradiška trenutno pripremaju predstavu “Emigranti” po tekstu Slavomira Mrožeka čija premijera je zakazana za 14. juni.

Share With: