„Ђурологија“ 10. маја у Културном центру

Најгледанија представа „Ђурологија“ познатог стенд ап комичара Бранка Ђурића Ђуре стиже у Културни центар Градишка 10.маја са почетком у 19 часова.
Бранко Ђурић Ђуро кроз своју ауторску представу „Ђурологија“ пружа оно најбоље од себе и обара рекорде гледаности у свијету позоришта и стенд ап-а у нашој регији! „Ђурологија“ је у досадашњих 6 година постојања изведена више од 560 пута и видјело ју је преко 350.000 гледатеља.
„Ђурологија“ не престаје одушевљавати публику и пунити дворане широм регије, али и на турнејама у САД-у, Канади, Аустрији, Швицарској, Низоземској те многим другим европским државама.
“Ђурологија” је трајно популарна, редовно распродана представа од које се може очекивати да ће наставити обарати рекорде.
Својеврсни (анти)стенд ап шоу „Ђурологија“, како га и сам Ђуро воли називати, је у ствари збирка његових интимних размишљања и погледа на живот које препричава на искрен и урнебесан начин, држећи публику у одушевљењу и готово непрекидном смијеху. Харизматични Сарајлија с холивудском и свјетском каријером као глумац, редитељ, кантаутор и рок музичар, Бранко Ђурић Ђуро у „Ђурологији“ заиста обједињује све своје умјетничке улоге те пружа публици 90-минутни шоу без премца!
Његово комичарско умијеће постало је легендарно већ у 1980-има, кад је глумио у култној серији „Топ листа надреалиста“ и култном филму „Аудиција“. Глумио је и у међународним успјешницама попут Оскаром награђеног филма Даниса Тановића “Ничија земља” те филма Ангелине Џоли “У земљи крви и меда”.
Бранко Ђурић Ђуро има и успјешну редитељску каријеру. Његова дебитантска дугометражна комедија “Кајмак и мармелада” најгледанији је словенски филм. Уз филмску и позоришну каријеру, дјелује као музичар и наступа неколико пута годишње широм Европе с бендом “Бомбај штампа”.

Дођите у Културни центар Градишка и уживајте у јединственом хумору Бранка Ђурића Ђуре и погледајте његову незаборавну изведбу “Ђурологије” која ће вас насмијавати цијелу вече!
Медијски покровитељ радио телевизија Градишка!

Share With: