Бутик „Ева Лар“ прославља први рођендан

Поводом прославе прве године успјешног рада и постојања, бутик  „Ева Лар“ у Градишци својим купцима нуди бројне погодности, поклоне и попусте. Овог викенда, 13. и 14. маја, попуст од 25 одсто на цијелу колекцију, а од 14. до 21. маја  снижење цијена од 15 одсто. Како и доликује великој рођенданској прослави, сваког купца дарујемо са „GoodieBag“!

Бутик „Ева Лар“ овог викенда своју понуду  свечаних хаљина, комбинезона, одијела али и вјенчанице, свих конфекцијиских величина, обогатиће новим одјевним предметима.

„ЕваЛар“ је бутик који има одличан избор одјевних предмета за свечане догађаје, овдије ћете пронаћи најмодерније комаде одјеће за све важне прилике. У понуди је богат избор хаљина различитих кројева и дужина. Уз одјећу могуће је комбиновати и обућу, торбе и друге модне додатке.

Богат је и избор вјенчаница тако да свака будућа млада може пронаћи за себе, по свом укусу, вјенчаницу и сву пратећу опрему за дан вјенчања.

Ако пратите модне трендове, „ЕваЛар“ је мјесто гдје ће те пронаћи нешто за себе.  Урбане пословне жене облаче се у бутику „ЕваЛар“.

Бутик „Ева Лар“ се налази у Градишци, у Улици Војводе Мишића 58.

Share With: