Učenici Tehničke škole organizovali manifestaciju „Mi nismo sami“

Učenici Tehničke škole Gradiška organizovali su manifestaciju „Mi nismo sami“ u Kulturnom centru Gradiška. Cilj manifestacije je prikupljanje novčanih sredstava za učenike koji nisu u mogućnosti da otputuju na maturalnu ekskurziju.

Učenik četvrtog razreda tehničara mehatronike Dragan Milivojša rekao je da Tehnička škola već duži niz godina organizuje ovu manifestaciju i da on kao učenik i član  muzičke i dramske sekcije redovno učestvuje.

„Drago mi je što je publika ostala vjerna našoj manifestaciji, i da su večeras došli da nas podrže. Zahvaljujem svima koji su pomogli da pet učenika Tehničke škole, koji su slabijeg materijalnog stanja, otputuju na ekskurziju“, dodao je Milivojša.

Profesor Esad Zahović, koji vodi muzičku i  dramski sekciju rekao je da su dva postavljena cilja ispunjena, a to je da će pet učenika ići na ekskurziju, a i da je publika prezadovoljna onim čime su se učenici predstavili.

„Drago mi je da su učenici pronašli u sebi umjetničku crtu, publika je mogla ućivati gledajući učenike Tehničke škole koji su se pokazali kao izvanredni glumci i muzičari, i još jednom su dokazali da zaista nisu sami, jer su sa nama svi dobri ljudi koji su nam izašli u susret i hvala im“ istakao je Zahović.

Učenici Tehničke škole Gradiška već šest godina organiziju ovu manifestaciju.

Share With: