У Српској 119 новозаражених, преминуло 15 особа

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа, у Институту за јавно здравство Републике Српске, Универзитетском клиничком центру Републике Српске и у Болници Св. Врачеви у Бијељини извршено је тестирање 374 лабораторијских узорака, а вирус корона потврђен је код 119 особа.

Ради се о 44 мушкараца и 75 жена, од којих је 35 млађе, 52 средње и 32 старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, 18 особа је из Бањалуке, 13 из Вишеграда, 12 из Бијељине, 11 из Фоче, девет из Требиња, седам из Рогатице, шест из Сокоца, по пет из Источне Илиџе, Лакташа, Пала и Рудог, четири Шипова, по двије из Гацка, Калиновика, Котор Вароша и Рибника и по једна из Билеће, Братунца, Градишке, Зворника, Источног Новог Сарајева, Козарске Дубице, Мркоњић Града, Приједора, Трнова, Угљевика и Чајнича.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављено је 15 смртних случајева. Ради се о 10 мушкараца и пет жена, млађе, средње и старије животне доби од којих су по двије особе из Бањалуке и по једна из Градишке, Српца, Вишеграда, Станара, Рибника, Мркоњић Града, Шамца, Модриче, Приједора, Козарске Дубице, Рогатице, Фоче, и Прњавора.

РТРС

Share With: