U petak i subotu „Motorijada Gradiška 2019“

Druga gradiška „Motorijada“, koju u okviru „Gradiške jeseni 2019“ organizuje moto klub „Stado“, biće održana u petak i subotu, 13. i 14. septembra, na platou kod sportske dvorane u Gradišci.

Potpredsjednik moto kluba „Stado“ Gradiška Marko Matavulj istakao da je riječ o međunarodnom moto skupu, obzirom da će okupiti učesnike iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Njemačke i drugih evropskih zemelja.

Matavulj je naveo da motorijada počinje u petak u jutarnjim časovima, kada je planiran doček bajkera, nakon toga slijedi cjelodnevno druženje, a od 19 časova nastupi bendova „Tripl šot“ iz Gradiške i „Kiler fejs“ iz Slovenije.

„U subotu, kada je glavni dan motorijade, u 17 časova je planiran defile svih učesnika kroz grad, a nakon toga slijede bajkerske igre, kao što je takmičenje u sporoj vožnji motora. U večernjim satima planirani su koncerti. Od 20 časova natupiće bend „Miler i prijatelji“, a od 22 časa Dejan Petrović i Big bend“, naveo je Matavulj.

On je rekao da se u toku ova dva dana očekuje dosta motora na ulicama u gradu i okolnim putevima, te apelovao na sve vozače da budu oprezniji, gledaju u retrovizor i paze na motocikliste.

Share With: