У наредним данима бројни културни догађаји

“Мјесто и значај породице Котроманић у Средњовјековној Босни”, назив је предавања које је ће бити одржано сутра у 19:00 часова у Малој сали Културног центра Градишка. Предавање ће одржати Дејан Дошлић, виши асистент на Филозофском факултету у Бањој Луци на Одсјеку историје. Организатори предавања су Удружење грађана „Денариус“, Завичајни музеј Градишка, Град Градишка и Културни центар Градишка.

Током сљедеће седмице Културни центрар Градишка организује бројна културна дешавања.

У понедјељак 8. новембра биће одржано представљање књиге „Моја Босанко“, младе ауторке Јоване Зељић. Промоција књиге првенца Јоване Зељић биће одржана у Универзалној сали Културног центра са почетком у 19:00 часова.

Промоцију документарног филма „Живот дугујем Светој Петки“, аутора Станка Шиника из Врбашке биће одржана у уторак, 9. новембра у Дому културе „Србија“ Нова Топола са почетком у 19:00 часова

Позоришна представа „10 на 1“ ауторски пројекат глумице Татјане Кецман који гарантује осмјех на лицима публике пуних сат времена, биће одиграна на позоришним даскама Мале сале Културног центра у сриједу 9. новембра са почетком у 20:00 часова.

У четвртак, 11. новембра у Малој сали Културног центра у 19:00 часова биће одржано представљање књиге „С оне стране шанка“ аутора Саше Ћатића, једног од понатијих конобара нашег града.

 

Share With: