U Kulturnom centru večeras manifestacija “Mi nismo sami” učenika Tehničke škole Gradiška

Učenici Tehničke škole Gradiška organizuju humanitarnu manifestaciju “Mi nismo sami” koja će biti održana večeras u 19 časova i 30 minuta u Kulturnom centru Gradiška.

Učenik četvrtog razreda tehničara mehatronike Dragan Milivojša koji redovno učestvuje u organizaciji ovog programa, rekao je da Tehnička škola duži niz godina organizuje humanitarno veče “Mi nismo sami” s ciljem prikupljanja finansijskih sredstava za učenike koji nisu u mogućnosti da putuju na maturalnu eskruziju.

“Zahvaljujući donacijama gradiških firmi i preduzetnika ove godine smo uspjeli da prikupimo potrebna finansijska sredstva i zato Savjet učenika i uprava Tehničke škole daruju večeras besplatan zabavni program za sve sugrađane”, naveo je Milivojša i pozvao građane da dođu u Kulturni centar.

Jovan Ćalić, takođe učenik četvrtog razreda tehničara mehatronike, gostujući u programu Radio Gradiške, rekao je da publiku večeras očekuje dosta muzike i zabave. On je naveo da će u programu učestvovati učenici Tehničke škole od prvog do četvrtog razreda, mladi umjetnici, članovi dramsko-umjetničke sekcije koji će se predstaviti recitacijama, monodramom, humorom, pjesmom i igrom.

Matursko veče učenika završnih razreda Tehničke škole Gradiška biće održano u petak, 17. maja. Svečana prozivka planirana je od 19 časova ispred Kulturnog centra Gradiška. Ove godine školovanje u Tehničkoj školi završavaju 132 učenika, raspoređena u 6 odjeljenja. Među njima je 20 tehničara računarstva, 26 tehničara mehatronike, 27 tehničara za obradu drveta, 24 mašinska tehničara i po 10 auto-mehaničara, obrađivača metala rezanjem i varilaca i 8 limara.

Share With: