U Gradišci otvoren turnir „Sunrise beach volley tour 2021“

Turnir odbojke na pijesku pod nazivom „Sunrise beach volley tour 2021“ koji se održava u pet gradova  otvoren je danas u Gradišci i odigrava se na terenu kod Kajak kluba na obali Save.

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić rekao je da mu je drago što je i Gradiška jedan od gradova gdje se igra ovaj turnir.

“Ovo je najsposjećeniji turnir po broju ekipa, što pokazuje da Gradiška ima odličan geografski položaj za ovakve manifestacije , nadam se da će ovaj turnir postati tradicionalan i da će pored ekipa iz regiona privući i ekipe iz Evrope”, istakao je Šulić i zahvalio kabinetima Predsjednika Republike Srpske i Gradonačelnika Gradiške koji su pomogli realizaciju ovog turnira.

Jedan od organizatora turnira Bojan Novokmet rekao je da na turniru učestvuje 20 ekipa iz BiH, Srbije i Hrvatske.

“Turnir je u muškoj seniorskoj kategoriji i očekuju nas zanimljive utakmice, prva nagrada je 500 evra, druga 300 i treća 100 eura”, dodao je Novokmet i napomenuo da će finalne utakmice biti odigrane sutra od 17 časova.

Na ovom turniru Gradišku  predstavljaju dvije ekipe, Sandić-Miodragović i Pajkić-Todorović.

„Sunrise beach volley tour 2021“ se igra u pet gradova Republike Srpske. Proteklog vikenda turnir je odigran u Trebinju, a nakon Gradiške slijede Gacko i Bijeljina, dok je završni turnir u Brčkom.

M. Serdar- D. Janković

Share With: