U Gradišci “Novogodišnji sajam rukotvorina”

Vrijedne ruke kreativnih žena iz Gradiške, Kozarske Dubice i Prnjavora, napravile su savršene novogodišnje poklone koje možete kupiti na “Novogodišnjem sajmu rukotvorina” u marketu AS u Gradišci. Sajam se održava od danas do nedjelje, 26. decembra.

Slavica Radovanović istakla je da će se na sajmu predstaviti oko deset kreativnih žena koje su pripremile interesantan novogodišnji program.

“Posjetioci će imati priliku vidjeti i kupiti novogodišnje ukrase rađene dekupaž tehnikom, ruže i ukrase rađene eva pjenom, predmete dekorisane zmijanjskim vezom,ručno rađene torbe,  korpice pletene papirom što je jedna posebna umjetnost. Naša kolegica iz Kozarske Dubice predstaviće svoje ručno rađene svijeće koje karakteriše posebna tehnika namakanja u rastopljeni obojeni parafin čak 70 puta, a tu je i još jedna elegantna umjetnost –  ručna izrada sapuna od najkvalitetnijih sirovina organskog porijekla”, rekla je Radovanović i najavila zanimljiv novogodišnji slatki program.

“Ponudićemo oslikane medenjake i keksiće sa prazničnim porukama, imenima I lijepim željama. Biće tu i čokoladni program, prava čokoladna bajka naše kolegice iz Prnjavora”, dodala je Radovanović i pozvala sve ljude da posjete sajam jer je u radove kreativnih žena utkana velika ljubav, kreativnost, mnogo vremena i truda.

G.Vlainić

Share With: