Трећи бокс спектакл “Градишка Фајт Најт“ окупио око 2000 гледалаца (ФОТО, ВИДЕО)

Трећи боксерски спектакл “Градишка Фајт Најт“ одржан је синоћ у градишкој Арени. Догађају је присуствовало око 2000 гледалаца, који су у рингу могли видјети 24 борца.

У уводном дијелу Марко Сердар из Градишке био је бољи од Луке Јефтенића из Приједора у аматерском боксу.

Кик-бокс вече отворили су Дамјан Савановић и Никола Кнежевић, а једногласном одлуком судија након три рунде побиједио је Савановић.

Нокаутом у првој рунди Давид Јовичић савладао је Ријада Хадровића, док је Невен Станојевић једногласном одлуком судија послије три рунде побиједио Милоша Јакшића.

У четвртој и петој борби Стефан Добријевић и Харис Мердановић класичним нокаутима славили су против Кенан Ћатића, односно Дејана Бубића.

Боксерски дио отворио је млади Михајло Јовић који је техничким нокаутом у првој рунди оборио Џенаила Зејниловића, док је Жељко Стегић техничким нокаутом у другој рунди савладао борца из Мађарске Золтана Серу.

У осмој борби Марко Чалић из Пуле побиједио је Миренса Денадића из Бановића техничким нокаутом у првој рунди, док је у деветом мечу који је трајао осам рунди Данијал Алагић једногласном одлуком судија савладао Адмира Оглића.

Десети меч припао је Ахмеду Џанановићу који је техничким нокаутом у трећој рунди био бољи од Атиле Короса из Мађарске.

У централној борби вечери прекидом од стране доктора након друге рунде домаћи такмичар Марко Вановац побиједио је Михаела Обина из Шведске.

Након дванаест одличних борби услиједио је наступ Теодоре Џехверовић, популарне пјевачице из Србије.

Трећи “Градишка Фајт Најт“ организовао је Боксерски клуб “Козара“ уз велику подршку Градске управе, Арене Градишка и многобројних спонзора.

Директан пренос боксерског спектакла гледаоци су могли пратити уживо на Јутјуб каналу Радио-телевизије Градишка.

З. Калинац

Share With: