Top lista

Top lista za 11.04.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Tešanović: Žene su najjača strana SNSD-a

Predsjednica Aktiva žena Saveza nezavisnih socijaldemokrata Nada Tešanović istakla je večeras u Gradišci, tokom proslave 8. marta koju je organizovao Gradski odbor SNSD Gradiška, da brojnost žena na ovom skupu i veliki broj žena na važnim funkcijama govori koliko žene vole ovu stranku i koliko SNSD voli i uvažava žene.

„SNSD ima predsjednicu Republike Srpske, predsjedavajuću Vijeća naroda Srpske, tri žene su poslanici u Parlamentu BiH i osam u Narodnoj skupštini Srpske, imamo dvije ministrice, od kojih je jedna potpredsjednica Vlade Republike Srpske. Mnogo je još žena na bitnim funkcijama u Republici Srpskoj i zahvalne smo predsjedniku Miloradu Dodiku koji ima veliko povjerenje u žene, koje i jesu najjača snaga SNSD-a“, naglasila je Tešanovićeva.

Predsjednica Aktiva žena Gradskog odbora SNSD Gradiška Ranka Perić Romić rekla je da su žena SNSD-a po svojim aktivnostima prepoznate od strane građana Gradiške i Republike Srpske.

„Aktiv žena SNSD Gradiška je jedna od najvećih političkih organizacija u Republici Srpskoj. Uvažene smo u okviru stranke u Gradišci i imamo svu podršku predsjednika Gradskog odbora SNSD i gradonačelnika Gradiške Zorana Adžića, zbog čega se žene najviše opredjeljuju da pristupe našoj stranci“, navela je Perić Romić.

Predsjednik gradiškog SNSD-a Zoran Adžić je istako da je SNSD od svog osnivanja žene stavio u centar svih društvenih i političkih dešavanja, te da su se one pokazale kao sigurni nosioci razvoja ove političke organizacije.

„One su mnogo doprinijele promociji politika SNSD-a, promovišući i ulogu žena u društvu“, zaključio je Adžić.

Proslavi Međunarodnog dana žena 8. marta, koju je Gradski odbor SNSD Gradiška organizovao u restoranu „Taksi bar“, prisutvovalo je više od 500 članica, te brojni funkcioneri i simpatizeri ove stranke.

Share With: