Top lista

Top lista za 11.07.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Počinju kvalifikacije za 1. Međunarodni kuglaški turnir „Blicnet Gradiška kup 2020.“

Kuglaški klub „Kozara“ i Kafe bar „Kuglana“ Gradiška organizuju 1. Međunarodni kuglaški turnir „Blicnet Gradiška kup 2020.“

Organizator turnira Nemanja Galić gostujući u programu Radio Gradiške rekao je da kvalifikacije počinju sutra 10. marta i da će trajati do 17. aprila.

„Turnir je otvorenog tipa. Na turniru mogu učestvovati svi aktivni kuglaši koji su registrovani u svojim klubovima tako i rekreativci“, naveo je Galić i dodao da očekuju igrače iz Hrvatske, Srbije, Makedonije i Slovenije.

Galić je naglasio da će finale biti odigrano 18. aprila povodom Dana grada i da će učestvovati 20 takmičara u muškoj konkurenciji, 16 po plasmanu iz kvalifikacija i 4 po izboru organizatora dok će u ženskoj konkurenciji nastupiti osam igračica po plasmanu iz kvalifikacija.

On je naveo da su osim pehara nagrade za prvo mjesto u muškoj konkurenciji 400 evra, drugo 250, treće 150, četvrto 75 i peto 50 evra.

Prema njegovim riječima u ženskoj konkurenciji biće dodjeljene novčane nagrade za prva tri mjesta, za prvo 50 odsto od uplaćenih kotizacija, za drugo 30 odsto od uplaćenih kotizacija, za treće 20 odsto od uplaćenih kotizacija, dok će četvrto i peto mjesto dobiti robne nagrade sponzora.

Galić je rekao da organizuju brojne manifestacije i takmičenja ali da do sada nisu imali ovako značajan međunarodni turnir.

Kotizacija za prvi nastup je 12 KM, a za svaki sljedeći 10 KM.

Generalni pokrovitelj turnira je Kompanija „Blicnet“ i Grad Gradiška. Medijski pokrovitelj je „Radio Gradiška“. Turnir su podržale firme iz Gradiške i brojni drugi sponzori.

Share With: