Стартовала трка Београд-Бањалука, 22. априла пролази кроз Градишку

Бициклистичка трка Београд – Бањалука, 17 по реду, кренула је данас из Београда и то је трка која додатно спаја народ из Србије и Републике Српске и више је од спорта, рекли су организатори.
Трка се вози у четири етапе од 19. до 22. априла, уз учешће 175 такмичара из 30 земаља са четири континента.
Прва етапа стартовала је у 12 сати на београдском Тргу републике и вози се до Бијељине, друга је дан касније од Бијељине до Власенице, трећа из Добоја до Приједора, а четврта од Новог Града преко Костајнице, Козарске Дубице и Градишке до Бањалуке.
На путевима око и кроз Градишке у суботу, 22. априла у времену од 13,00 до 15,00 биће привремено обустављен саобраћај на дионицама магистралних путева: Орахова – Чатрња – Градишка и Градишка – Нова Топола – Романовци
Такође, у времену од 13,00 до 15,00 часова, сукцесивна обустава саобраћаја ће бити на снази и на подручју града Градишка и то улице Доситејева – Петра Мисимовића – Трг Јеврејских страдања – Видовданска – Козарских Бригада – Партизанска.
„У циљу безбједности свих учесника спортске манифестације, а како би се избјегли застоји и гужве у саобраћају, молимо грађане за стрпљење и разумијевање, те да yа вријеме трке користе алтернативне правце“, наводи се у саопштењу Полицијске управе Градишка.
Г.Влаинић

Share With: