Stanje na putevima za srijedu 19. jun

Na putevima u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija redovno, po pretežno suvim kolovozima. U kotlinama i duž riječnih tokova, vozačima se skreće pažnja na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle. Na svim dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina upozoravaju vozače na povećanu opasnost od odrona zemlje i kamenja na kolovoz. Posebna pažnja skreće se na dionici regionalnog puta Kneževo-Turbe, kanjonom rijeke Ugar. 

Na putevima na kojima se izvode sanacioni radovi, saobraćaj je regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom, čije je poštovanje obavezno.

Na regionalnom putu na relaciji Stokanići-Kneževo, danas će se od 07.00 do 17.00 časova, zbog istražnih raskopa zemljišta, saobraćaj  odvijati jednom kolovoznom trakom.

Zbog izvođenja radova na sanaciji klizišta, na auto-putu  Gradiška-Banja Luka izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja, pa se vozači upozoravaju da voze opreznije i poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Na graničnim prelazima u BiH  nema dužih zadržavanja. Iz sigurnosnih razloga, zabranjen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

Share With: