Servisne informacije za utorak 18. jun

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla  24 časa počinjeno je jedno krivično djelo, javni red i mir narušen je u jednom slučaju. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su juče jednu požarnu intervenciju, u pitanju je bio požar u ugostiteljskom objektu u Brestovčini koji je uspješno lokalizovan.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledana su 44 pacijenta. Dežurne doktorice bile su Vanja Nežić i Tanja Pećanac.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa nije bilo poroda.

Isporuka vode  je uredna.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju građane da će zbog radova danas dolaziti do kraćih zastoja u isporuci električne energije na 20 kilovoltnom kablu Agrozona, 20 kilovoltnom kablu Ambulanta i trafostanicama: Topola  Srbački put, Jelšingrad 2 bazen, Vrbaška 4, Čatrnja 2, Seferovci 1, Seferovci Bursaći, Bok Jankovac 3 i Čatrnja Borković.

Odvoz komunalnog otpada zbog visokih dnevnih temperatura od 17.  juna pomjeren je na 6 časova ujutro, kada sa radom počinju i radnici na održavanju zelenih površina.

Pomenuti režim rada biće na snazi tokom ljeta.

Share With: