Стање на путевима за 9. децембар

На дионици магистралног пута М-И 101, Црна Ријека – Јајце, потпуно је обустављен саобраћај због већег одрона камења на коловоз.

Сви остали путни правци у Републици Српској су проходни. Упозорава се на могућу поледицу, посебно у вишим предјелима. У котлинама и дуж ријека, магла понегдје смањује видљивост. Возачима се савјетује опрезна вожња, уз обавезно посједовање зимске опреме. Измијењен је режим одвијања саобраћаја, због изградње пословног објекта (бензинске станице) на одмаралишту Лужани запад на ауто путу Е-661 Градишка –Бања Лука.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола, измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја. Због оштећења моста преко ријеке Буковице у мјесту Горњи Подградци и оштећења моста преко ријеке Јабланице у мјесту Совјак на локалним путевима, обустављен је саобраћај и преусмјерен на алтернативне путне правце. На ГП нема дужих задржавања.

Share With: