„Срби за Србе“ реновирали кућу породици Лукић из Градишке (ФОТО, ВИДЕО)

Хуманитарна организација „Срби за Србе“ реновирала је и адаптирала постојећу кућу вишечланој породици Лукић из Јабланице код Градишке, како би могли да живе у бољим условима.

Грађевински радови на овој кући почели су почетком љета,  а вриједност пројекта је око 90 000 КМ.

Захваљујући донацијама и активностима хуманитарне организације породица Лукић уселила је у нову кућу. Топле просторије свима ће много значити  посебно дјеци, најстаријем  Данијeлу, те Бојану, Кристини, Николини и најмлађем Милану.

Из Хуманитарне организација „Срби за Србе“ Младен Малић,  рекао је да су поставили нови кров, столарију, те су оба спрата опремили новим намјештајем и бијелом техником.

Сада је у реновираној кући Нермини и Милану много лакше, посебно јер чекају шесто дијете.

Милан најчешће ради на дневницу у шуми или одлази у иностранство на неколико мјесеци како би прехранио вишечлану породицу, док  Нермина брине о дјеци.

Поред Тројке из блока Хуманитарна организација “Срби за Србе” организовала је бројне хуманитарне манифестације као што су: Биоскоп из блока, Пикадо из блока, Концерт из блока, Квиз из блока, и многе друге

Да би помогли породицама као што је вишечлана породица Лукић, Хуманитарна организација „Срби за Србе“ широм Републике Српске реализује више сличних пројеката.

Н.М.

Share With: