Sportski rezultati

Fudbaleri Jedinstva iz Žeravice ostvarili su novu pobjedu u okviru Druge lige Zapad pošto su kao domaćin savladali Omarsku rezultatom 2:1. Strijelci su bili Bojan Kumić u 30. i Ognjen Škorić u 42 minuti utakmice. Dubrave su na svom terenu poražene od Sloge iz Doboja rezultatom 0:3. U narednom kolu Jedinstvo će gostovati kod Sloge u Doboju, a Dubrave kod Slobode u Novom Gradu.

Fudbaleri Lijevča su kao domaćin u Novoj Topoli u okviru 26. kola Regionalne lige Zapad savladali prijedorski EF-SA rezultatom 3:1. Strijelci za Lijevče bili su Željko Đukanović u 7.,  Siniša Ilić u 27. i Milovan Vujčić u 65. minutu utakmice. Lijevče će u narednom kolu gostovati kod BSK-a u Banjaluci.

Odigrane su utakmice 20. kola Opštinske lige Gradiška, a rezultati su sljedeći: Jablanica-Obradovac 0:6, Laminci-Vilusi 4:0, Polet Elezagići –Ratar St. Topola 1:0, Bratstvo Orahova-Bratstvo Kozinci 2:3, Mladost Seferovci-Borac Mašići 2:3, dok je slobodna bila ekipa Romanovaca.

Odigrane su i utakmice 22. kola Područne lige Gradiška, a rezultati su sljedeći: Mladi Krajišnik Kukulje-Potkozarje Aleksandrovac 4:0, Borac Maglajani-Župa Milosavci 3:4, Kalemi Trebovljani-Biseri Čatrnja 4:2, Torpedo Cerovljani-Sloboda Donji Podgradci 3:2, Sloga Dipo Gornji Podgradci-Kozara Turjak 0:2, Omladinac Brestovčina-Tamaris Mrčevci 8:1., a slobodna je bila ekipa 13 Skojevki iz Grbavaca. U narednom kolu igraće: Omladinac:Mladi Krajišnik, Tamaris-Sloga Dipo, Kozara-Torpedo, Sloboda-Kalemi, Biseri-13 Skojevki i Župa-Potkozarje. U narednom kolu slobodna će biti ekipa Borca iz Maglajana.

Share With: