“Слаткиш”, мјесто које пише најслађе приче

Од провјерених рецепата, преко чаробних састојака, па све до декора, посластичарна “Слаткиш” мјесто је које одише топлином и љубављу, а управо су то зачини који један град чине посебним.


Чаролија мириса и укуса најљепших колача и торти крије се у најслађем локалу – “Слаткишу”, јединој посластичарници у граду. Из овог магичног мјеста шире се слаткасти мириси чоколаде, ванилије, кокоса, цимета и рума које Дејна Станетић вјешто комбинује у савршене гастро делиције.

Колаче и торте праве по домаћој рецептури од најквалитетнијих састојака провјерених произвођача а у понуди имају традиционалне колаче као што су баклава, кремшнита, пита са јабукама али и популарне торте као што су киндер торта, Васина торта и чоко моко.

Немогуће је замислити рођендан, свадбу, крштење или било који други важан догађај без колача и торти. А посебни тренуци заслужују раскошно украшене посластице у чију је израду уложено пуно труда и љубави.
Торте праве по наруџби, украшавају по жељи а у „Слаткишу“ организују рођенданске прославе. Амбијент је идеалан за дјечије рођендане али и они нешто старији са својим пријатељима радо у „Слаткишу“ прославе свој дан.


У сусрет првом рођендану “Слаткиш” припрема слатке новости и поново отвара башту. На најљепшој локацији у граду, у Градском парку ово незаобилазно мјесто за сладокусце свима шири врата.
Налазе се на свима познатој локацији у центру града, у зеленој оази градског парка код фонтане. Старији суграђани знају да је у згради у којој се налази „Слаткиш“ некада био биоскоп, а данас на овој локацији су мјеста која пишу најљепше и најслађе приче.

Испишите своју најслађу причу у “Слаткишу”, испуните своје најслађе снове.

Share With: